Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Save the date!
Ambacht in Beeld Festival 21 & 22 september 2024
NDSM Loods, Amsterdam-Noord

Word deel van het Ambacht in Beeld Festival: vrijwilligers gezocht!

7 augustus 2023

Wil jij helpen om het Ambacht in Beeld Festival weer een groot succes te maken? We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om ons te helpen tijdens het Ambacht in Beeld Festival in de NDSM Loods in Amsterdam.

 

Wat je kunt verwachten als vrijwilliger?
Op 23 en 24 september wordt de NDSM Loods in Amsterdam-Noord omgetoverd tot een enorme openbare werkplaats waar meer dan 90 ambachtslieden workshops en masterclasses geven. Als vrijwilliger krijg je de kans om onderdeel te zijn van deze bruisende happening . Daarnaast mag je tijdens het festival zelf een workshop volgen (op basis van beschikbaarheid) en krijg je van ons het Ambacht in Beeld Festival T-shirt. Afhankelijk van je diensten zorgen wij voor eten en drinken.

 

Scholingsdagen en instroom
Dit jaar hebben we een nieuw evenement, de Ambacht in Beeld Opleidingsdagen. Op 21 en 22 september presenteren ambachtelijke vakopleidingen zich aan jongeren die voor een studiekeuze staan. Hiermee willen we de vakopleidingen bekender maken en zorgen voor nieuwe instroom. Ook voor deze dagen zoeken we enkele enthousiaste vrijwilligers.

 

Hoe kun je helpen?
We zoeken vrijwilligers voor verschillende taken. Denk aan het ontvangen en welkom heten van het publiek en het scannen van de tickets. Verkoop van tickets voor de workshops en entree. Het ondersteunen van de ambachtslieden. Vliegende keeps die inspringen waar nodig. En opbouwers die ons helpen om de NDSM Loods te transformeren.

 

Zie jij jezelf in een van de bovenstaande functies, meld je dan nu aan via dit formulier. Na ontvangst nemen we via e-mail contact met je op met meer informatie.

 

Zet ook alvast woensdag 6 september 16:00 uur in je agenda, want dan vindt de vrijwilligersbijeenkomst plaats.