Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Ambacht in Beeld Festival - 24 & 25 september 2022 - NDSM Loods Amsterdam-Noord

Over

Ambacht in Beeld Festival 2022 op nieuwe locatie: NDSM Loods, Amsterdam- Noord

 

24 & 25 september 2022

 

10.00 uur tot 18.00 uur

 

Dit jaar is er een extra grootse editie van het festival op de nieuwe locatie NDSM Loods.

 

“Kom kijken, beleven, luisteren, bewonderen, leren, proberen en vooral: zelf maken.” Het festival richt zich expliciet op ambachtelijk meesterschap, met ambachtslieden uit binnen- en buitenland die hun kennis delen met het publiek van alle leeftijden.

 

Verwacht ruim 90 workshops, 10 masterclasses, vele demonstraties, gratis activiteiten, een ambachtelijk horecaplein en materialenverkoopbeurs.

 

De Loods wordt tijdens het festival omgetoverd tot interactieve, openbare werkplaats. Er zijn workshops voor alle leeftijden, demonstraties en een bioscoop met doorlopend filmprogramma. Voor studenten, professionals en andere geïnteresseerden zijn er verdiepende masterclasses door internationale meesters.

 

 

 

Aansprakelijkheid

Het bezoek aan het festival geschiedt op eigen risico; de organisatie is niet aansprakelijk voor schade, bijvoorbeeld als gevolg van letsel of diefstal. Deelname aan workshops en masterclasses is op eigen risico. Ouders/verzorgers zijn te allen tijde verantwoordelijk voor hun kinderen.

 

 

Het Ambacht in Beeld Festival is een initiatief van Wendy van Wilgenburg, en wordt georganiseerd vanuit Stichting Windy Miller (Culturele ANBI).