Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Filmfestival 18 t/m 22 maart 2018 - LAB111 Amsterdam

Over

Kom kijken, beleven, luisteren, bewonderen, leren, proberen en vooral: zelf maken. Met internationale filmvertoningen, workshops, lezingen, demonstraties, performances en masterclasses is het Ambacht in Beeld Festival hét festival over ambacht. Het festival richt zich expliciet op topambachten, vakmanschap en meesterschap.

 

In De Hallen is er met onder andere de Filmhallen en de Passage alle ruimte voor het uitgebreide programma van het festival. In De Passage is een ambachtelijke happening met demonstraties, toegankelijke workshops en performances van kunstenaars die zich door ambacht lieten beïnvloeden. Voor gevorderde studenten en professionals zijn er masterclasses door internationale meesters. In de Filmhallen heeft de openingsavond plaats, en is er op zondag een filmprogramma van korte ambachtsfilms, gemaakt door basisschoolleerlingen in heel Nederland.

 

22, 23 en 24 september in De Hallen Amsterdam.

 

Vrijdag 22 september:

overdag educatief programma voor basisscholen (besloten)

‘s avonds om 21 uur officiële openingsavond in Zaal 1 van de Filmhallen

 

Zaterdag 23 september:

Van 11 tot 18 uur in het gehele Hallen complex workshops, masterclasses, demonstraties en performances.

 

Zondag 24 september:

Van 11 tot 18 uur in het gehele Hallen complex workshops, masterclasses, demonstraties en performances.

 

Kaartverkoop

Toegang tot het festival is gratis.

De online kaartverkoop voor masterclasses en workshops start op 1 september. Door al vooraf tickets te kopen, verzekert u zichzelf van deelname en hoeft u niet in de rij te staan tijdens het festival.

Ter plekke kunt u uiteraard ook tickets kopen: bij de Ambacht in Beeld Infobalie.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en ter plekke te besluiten nog beschikbare tickets te kopen voor de diverse programma-onderdelen.

Reeds gekochte tickets kunnen niet worden geretourneerd/gerestitueerd.

 

Vragen over tickets kunt u stellen via tickets@ambachtinbeeldfestival.nl

 

Aansprakelijkheid

Het bezoek aan het festival geschiedt op eigen risico; de organisatie is niet aansprakelijk voor schade, bijvoorbeeld als gevolg van letsel of diefstal. Deelname aan workshops en masterclasses is op eigen risico. Ouders/verzorgers zijn te allen tijde verantwoordelijk voor hun kinderen.

 

Privacy

Wij respecteren uw privacy. Uw persoonsgegevens zijn enkel voor intern gebruik en worden niet aan derden verstrekt.

 

Algemene vragen kunt u stellen via info@ambachtinbeeldfestival.nl

 

Het Ambacht in Beeld Festival is een initiatief van Wendy van Wilgenburg, die in 2010 Stichting Windy Miller (Culturele ANBI) oprichtte.