Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
29 & 30 september 2018, De Hallen Amsterdam

Over

Ambacht in Beeld organiseert diverse evenementen.

 

18 t/m 22 maart 2018

Nieuw in 2018: Het Ambacht in Beeld Film Festival in LAB111, Amsterdam. Met internationale documentaires, Q&A’s met filmmakers en talks door ambachtslieden.

 

29 & 30 september 2018

Jaarlijks is er in september een groots live evenement in De Hallen in Amsterdam, met workshops, masterclasses, demonstraties en performances.

 

“Kom kijken, beleven, luisteren, bewonderen, leren, proberen en vooral: zelf maken. Met internationale filmvertoningen, workshops, lezingen, demonstraties, performances en masterclasses is het Ambacht in Beeld Festival hét festival over ambacht. Het festival richt zich expliciet op topambachten, vakmanschap en meesterschap.

 

In De Hallen is er met onder andere de Filmhallen en de Passage alle ruimte voor het uitgebreide programma van het festival. In De Passage is een ambachtelijke happening met demonstraties, toegankelijke workshops en performances van kunstenaars die zich door ambacht lieten beïnvloeden. Voor gevorderde studenten en professionals zijn er masterclasses door internationale meesters. In de Filmhallen heeft de openingsavond plaats, en is er op zondag een filmprogramma van korte ambachtsfilms, gemaakt door basisschoolleerlingen in heel Nederland.

 

 

 

 

Aansprakelijkheid

Het bezoek aan het festival geschiedt op eigen risico; de organisatie is niet aansprakelijk voor schade, bijvoorbeeld als gevolg van letsel of diefstal. Deelname aan workshops en masterclasses is op eigen risico. Ouders/verzorgers zijn te allen tijde verantwoordelijk voor hun kinderen.

 

Privacy

Wij respecteren uw privacy. Uw persoonsgegevens zijn enkel voor intern gebruik en worden niet aan derden verstrekt.

 

Algemene vragen kunt u stellen via info@ambachtinbeeldfestival.nl

 

Het Ambacht in Beeld Festival is een initiatief van Wendy van Wilgenburg, die in 2010 Stichting Windy Miller (Culturele ANBI) oprichtte.