Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Filmfestival 18 t/m 22 maart 2018 - LAB111 Amsterdam

Tickets

 

Aanschaffen van tickets

Toegang tot het festival is gratis. Tickets voor alle workshops en masterclasses kunnen vanaf 1 september 2017 online gekocht worden, via de buttons ‘koop tickets’ op de programma pagina.Tijdens het festival kunt u ter plaatse tickets kopen bij kassa in De Passage van De Hallen. De kassa is geopend op zaterdag en zondag tussen 11:00 uur en 18:00 uur.

* Online tickets betalen kan o.a. via iDeal en creditcard
* Voor betaling van tickets aan de kassa vragen we € 1,50 ter dekking van de servicekosten
* We raden u aan om op tijd online uw kaartjes te kopen, zodat uw zeker bent van een plek

 

Gaat er iets mis bij het aanschaffen van online tickets, stuur dan een mailtje naar tickets [@] ambachtinbeeldfestival.nl.

 

Toegang

Neem uw gekochte ticket (hard copy of digitaal) mee naar het festival en laat het ticket zien bij uw programmaonderdeel. Kocht u een ticket online, maar bent u niet in de gelegenheid om te printen? Toon dan de barcode op uw telefoon. Alle tickets hebben een unieke barcode en worden ter plaatse gescand.

 

Annuleren tickets
Wij kunnen gekochte tickets niet retour nemen. De tickets staan niet op naam, dus u kunt ze wel doorgeven aan iemand anders.

 

Programma afgelast
Mocht een programma onverhoopt niet doorgaan, dan berichten we u en restitueren we u de volledige ticketprijs. Mocht er binnen 14 werkdagen niets zijn teruggestort, stuur dan graag een mailtje naar: office [@] ambachtinbeeldfestival.nl, met de titel en tijdstip van het betreffende programmaonderdeel en uw NAW en bankgegevens.

 

Reserveringen
Tickets kunnen niet gereserveerd worden.