Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Ambacht in Beeld Festival - binnenkort online programmering

Tickets

 

NB: Ticketverkoop voor het Ambacht in Beeld Film Festival Rotterdam 2020 loopt via Theater Zuidplein. 

 

 

 

Aanschaffen van tickets Ambacht in Beeld Festival in De Hallen

 

Tickets voor alle workshops & masterclasses kunnen online gekocht worden, via de buttons ‘koop tickets’ op de programma pagina. Tijdens het festival kunt u ter plaatse tickets kopen bij onze kassa & infobalie (pin only).

 

De kassa is op beide festivaldagen geopend vanaf 10.30 uur tot 18.00 uur.

 

* Online tickets betalen kan o.a. via iDeal en creditcard.

* We raden u aan om op tijd online uw kaartjes te kopen, zodat uw zeker bent van een plek.

 

Gaat er iets mis bij het aanschaffen van online tickets, stuur dan een mailtje naar tickets [@] ambachtinbeeldfestival.nl.

 

Toegang

Neem uw gekochte ticket (hard copy of digitaal) mee naar het festival en laat het ticket zien bij de workshop/masterclass. Kocht u een ticket online, maar bent u niet in de gelegenheid om te printen? Toon dan de barcode op uw telefoon. Alle tickets hebben een unieke barcode en worden ter plaatse gescand.

 

Annuleren tickets
Wij kunnen gekochte tickets niet retour nemen. De tickets staan niet op naam, dus u kunt ze wel doorgeven aan iemand anders.

 

Aansprakelijkheid

Het bezoek aan het festival geschiedt op eigen risico; de organisatie is niet aansprakelijk voor schade, bijvoorbeeld als gevolg van letsel of diefstal. Deelname aan workshops en masterclasses is op eigen risico. Ouders/verzorgers zijn te allen tijde verantwoordelijk voor hun kinderen.