Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Ambacht in Beeld Festival - Save the date: 23 & 24 september 2023 - NDSM Loods Amsterdam-Noord

Tickets

 

 

Tickets Ambacht in Beeld Festival 2023

 

Start ticketverkoop 1 september 2023 om 10:00 uur.

 

Entreeticket

€ 10 aan de deur

€ 7,50 voorverkoop online

 

Genoemde prijzen zijn inclusief: btw, servicekosten en € 1,50 vermakelijkheidsretributie voor de gemeente Amsterdam.

 

Kinderen tot 13 jaar gratis toegang (mét entreeticket < 13 jaar)

 

Let op: iedereen die het festival bezoekt heeft een entreeticket nodig, ook als je een workshop of masterclass gaat volgen.

 

Download de plattegrond hier (beschikbaar vanaf september).

 

Tickets voor workshops en masterclasses

Tickets voor alle workshops en masterclasses kunnen vanaf 1 september 2023 online gekocht worden, via de buttons ‘koop tickets’ op de programma pagina. Er zijn tickets voor twee leeftijdscategorieën, boven 21 jaar en onder 21 jaar, dit in verband met de btw-afdracht. Tijdens het festival kunt u ter plaatse tickets kopen, online of bij onze ticket & informatie balie (pin only). Let op: iedereen die een workshop of masterclass bezoekt heeft ook een entreeticket nodig.

 

Kassa

Buiten vindt u de kassa waar u entreetickets kunt kopen. Binnen vindt u de ticket & informatiebalie waar u tickets voor workshops en masterclasses kunt kopen (pin only). U kunt ter plekke uiteraard ook zelf via de website tickets aanschaffen.

 

De kassa’s zijn op beide festivaldagen geopend vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur.

 

* Online tickets betalen kan o.a. via iDeal en creditcard.

* We raden u aan om op tijd online uw kaartjes te kopen, zodat uw zeker bent van een plek.

 

Gaat er iets mis bij het aanschaffen van online tickets, stuur dan een mailtje naar tickets [@] ambachtinbeeldfestival.nl.

 

Toegang

Neem uw gekochte ticket (hard copy of digitaal) mee naar het festival en laat het ticket zien bij de workshop/masterclass. Kocht u een ticket online, maar bent u niet in de gelegenheid om te printen? Toon dan de barcode op uw telefoon. Alle tickets hebben een unieke barcode en worden ter plaatse gescand.

 

Annuleren tickets
Wij kunnen gekochte tickets niet retour nemen. De tickets staan niet op naam, dus u kunt ze wel doorgeven aan iemand anders.

 

Aansprakelijkheid

Het bezoek aan het festival geschiedt op eigen risico; de organisatie is niet aansprakelijk voor schade, bijvoorbeeld als gevolg van letsel of diefstal. Deelname aan workshops en masterclasses is op eigen risico. Ouders/verzorgers zijn te allen tijde verantwoordelijk voor hun kinderen. Klik hier voor de huisregels.