Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Save the date!
Ambacht in Beeld Festival 21 & 22 september 2024
NDSM Loods, Amsterdam-Noord

Tickets

 

 

Tickets Ambacht in Beeld Festival 2024

 

Start ticketverkoop 1 september 2024 om 10:00 uur.

 

Entreeticket

€ 10 aan de deur

€ 7,50 voorverkoop online

 

Genoemde prijzen zijn inclusief: btw, servicekosten en € 1,50 vermakelijkheidsretributie voor de gemeente Amsterdam.

 

Kinderen tot 13 jaar gratis toegang (mét entreeticket < 13 jaar).

 

Gratis entreeticket met je Stadspas (alleen aan de deur op vertoon van je Stadspas, niet online te reserveren). Je mag naar deze actie iemand meenemen die geen Stadspas heeft. Meer weten? Kijk op Zo werkt je Stadspas.

 

Let op: iedereen die het festival bezoekt heeft een entreeticket nodig, ook als je een workshop of masterclass gaat volgen.

 

Download de plattegrond hier (beschikbaar vanaf september).

 

Tickets voor workshops en masterclasses

Tickets voor alle workshops en masterclasses kunnen vanaf 1 september 2024 online gekocht worden, via de buttons ‘koop tickets’ op de programma pagina. Er zijn tickets voor twee leeftijdscategorieën, boven 21 jaar en onder 21 jaar, dit in verband met de btw-afdracht. Tijdens het festival kun je ter plaatse tickets kopen, online of bij onze ticket & informatie balie (pin only). Let op: iedereen die een workshop of masterclass bezoekt heeft ook een entreeticket nodig. De prijzen van tickets voor workshops en masterclasses zijn inclusief btw en inclusief materialen en gebruik van gereedschappen.

 

Kassa

Buiten vind je de kassa waar je entreetickets kunt kopen. Binnen vind je de ticket- & informatiebalie waar je tickets voor workshops en masterclasses kunt kopen (pin only). Je kunt ter plekke uiteraard ook zelf via de website tickets aanschaffen.

 

De kassa’s zijn op beide festivaldagen geopend vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur.

 

* Online tickets betalen kan o.a. via iDeal en creditcard.

* We raden je aan om op tijd online je kaartjes te kopen, zodat je zeker bent van een plek.

 

Gaat er iets mis bij het aanschaffen van online tickets, stuur dan een mailtje naar tickets [@] ambachtinbeeldfestival.nl.

 

Toegang

Neem je gekochte ticket (hard copy of digitaal) mee naar het festival en laat het ticket zien bij de workshop/masterclass. Kocht je een ticket online, maar ben je niet in de gelegenheid om te printen? Toon dan de barcode op je telefoon. Alle tickets hebben een unieke barcode en worden ter plaatse gescand.

 

Annuleren tickets
Wij kunnen gekochte tickets niet retour nemen. De tickets staan niet op naam, dus je kunt ze wel doorgeven aan iemand anders.

 

Aansprakelijkheid

Het bezoek aan het festival geschiedt op eigen risico; de organisatie is niet aansprakelijk voor schade, bijvoorbeeld als gevolg van letsel of diefstal. Deelname aan workshops en masterclasses is op eigen risico. Ouders/verzorgers zijn te allen tijde verantwoordelijk voor hun kinderen. Klik hier voor de huisregels.