Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
29 & 30 september 2018, De Hallen Amsterdam

Tickets

 

Aanschaffen van tickets

 

Tickets voor alle filmprogramma’s kunnen vanaf 15 februari 2018 online gekocht worden, via de buttons ‘koop tickets’ op de programma pagina. Tijdens het festival kunt u ter plaatse tickets kopen bij kassa van LAB111.

De kassa is geopend vanaf 90 minuten voor aanvang van de eerste festivalfilm.

 

* Online tickets betalen kan o.a. via iDeal en creditcard.

* We raden u aan om op tijd online uw kaartjes te kopen, zodat uw zeker bent van een plek.

 

Gaat er iets mis bij het aanschaffen van online tickets, stuur dan een mailtje naar tickets [@] ambachtinbeeldfestival.nl.

 

Toegang

Neem uw gekochte ticket (hard copy of digitaal) mee naar het festival en laat het ticket zien bij de zaalwacht. Kocht u een ticket online, maar bent u niet in de gelegenheid om te printen? Toon dan de barcode op uw telefoon. Alle tickets hebben een unieke barcode en worden ter plaatse gescand.

 

Annuleren tickets
Wij kunnen gekochte tickets niet retour nemen. De tickets staan niet op naam, dus u kunt ze wel doorgeven aan iemand anders.

 

Reserveringen
Cineville pashouders kunnen tickets reserveren en uiterlijk 30 minuten voor aanvang van het programma afhalen bij de kassa.