Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Ambacht in Beeld Festival - binnenkort online programmering

Vrijwilligers

 

Maak jij de komende editie van het Ambacht in Beeld Festival mogelijk? Zonder vrijwilligers kan het festival niet bestaan en ook dit jaar kunnen we jullie hulp weer goed gebruiken!

 

Met workshops, demonstraties, performances en masterclasses is het Ambacht in Beeld Festival hét festival over ambacht. De zevende editie vindt plaats op 28 en 29 september 2019 in De Hallen in Amsterdam. Als vrijwilliger maak jij dit inspirerende festival over topambachten, vakmanschap en meesterschap mogelijk en maak je deel uit van een hechte, enthousiaste en inspirerende organisatie.

 

Functies

Wij zoeken vrijwilligers voor de volgende functies:

 

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een geweldig weekend vol inspiratie en leuke mensen krijg je van ons eten en drinken tijdens je diensten, een uitnodiging voor de openingsavond en borrel op zaterdagavond, en kun je buiten je diensten om sommige workshops van het Ambacht in Beeld Festival vrij bezoeken (op basis van beschikbaarheid).

 

 

MELD JE HIER AAN!

 

Vragen?

Voor vragen of opmerkingen mail je naar vrijwilligers@ambachtinbeeldfestival.nl