Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Ambacht in Beeld Opleidingsdagen 21 & 22 september
Ambacht in Beeld Festival 23 & 24 september - NDSM Loods, Amsterdam-Noord

Vrijwilligers

 

Maak jij de komende editie van het Ambacht in Beeld Festival mogelijk? Zonder vrijwilligers kan het festival niet bestaan en ook dit jaar kunnen we jullie hulp weer goed gebruiken!

 

Met workshops, demonstraties en masterclasses is het Ambacht in Beeld Festival hét festival over ambacht. Als vrijwilliger maak jij dit inspirerende festival over topambachten, vakmanschap en meesterschap mogelijk en maak je deel uit van een hechte, enthousiaste en inspirerende organisatie.

 

Functies

Wij zoeken vrijwilligers voor de volgende functies:

 

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een geweldig weekend vol inspiratie en leuke mensen krijg je van ons eten en drinken tijdens je diensten, een uitnodiging voor de borrel op zaterdagavond en kun je buiten je diensten om sommige workshops van het Ambacht in Beeld Festival vrij bezoeken (op basis van beschikbaarheid). Ook bieden we je, samen met het hele festivalteam, een professionele gastvrijheidstraining in de maand september.

 

Doe je graag mee? Stuur een mail aan vrijwilligers@ambachtinbeeldfestival.nl en we nemen contact op!

 

Vragen?

Voor vragen of opmerkingen mail je naar vrijwilligers@ambachtinbeeldfestival.nl