Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Ambacht in Beeld Festival, 28 & 29 september 2019, De Hallen Amsterdam

Contact/Route

 

Algemeen
info@ambachtinbeeldfestival.nl

 

Publiciteit
publiciteit@ambachtinbeeldfestival.nl

 

Productie
productie@ambachtinbeeldfestival.nl

 

Tickets

tickets@ambachtinbeeldfestival.nl

 

Vrijwilligers aanmelden
vrijwilligers@ambachtinbeeldfestival.nl

 

 

Adres Film Festival maart/april 2019: LAB111, Arie Biemondstraat 111 te Amsterdam

 

 

 

Adres Ambacht in Beeld Festival, 27 t/m 29 september in De Hallen:

 

 

Het Ambacht in Beeld Festival vindt plaats op diverse locaties (o.a. de Filmhallen en de Passage) binnen De Hallen in Amsterdam-West. De Hallen is een industrieel vormgegeven centrum voor media, mode, cultuur, horeca en ambacht, en is gevestigd in de voormalige tramremise in de Kinkerbuurt van Amsterdam Oud-West.

Adres:

De Hallen

Hannie Dankbaar Passage 33

1053 RT Amsterdam

 

Bereikbaar per OV: lijn 7 vanaf Leidseplein; lijn 17 vanaf Centraal Station. Trams stoppen op halte Bilderdijkstraat, Kinkerstraat, Ten Katemarkt.

 

Auto: De Hallen heeft een parkeergarage. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan het Bellamyplein. Parkeren kost 3 euro per uur, een dagkaart kost 27 euro. Betalen alleen via chip of pin.

 

Voor parkeren aan de straten in de omgeving van De Hallen geldt op zaterdag een uurtarief van € 3, op zondag is het gratis parkeren tot 12 uur.

 

Fiets: Onder de bibliotheek is een gratis fietsenstalling voor ca. 1.300 fietsen. Stallen is toegestaan voor maximaal 72 uur.