Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Ambacht in Beeld Festival - Save the date: 23 & 24 september 2023 - NDSM Loods Amsterdam-Noord

| wheat. pray. love.

wheat. pray. love. -
LOCATIE:
NDSM Loods
LENGTE:
PRIJS:
AANVANGSTIJD(EN):
 

Sappig, vleesachtig, een beetje rokerig en meer dan lekker genoeg om elke biefburgerliefhebber tevreden te stellen. Dat is onze handgemaakte vegan burger van seitan en jackfruit. Onze seitan is een vleesopvolger op basis van tarwe: rijk aan eiwitten, vrij van E-nummers, zonder cholesterol, vol vezels en superverzadigend. Wij serveren deze 160g seitan & jackfruit patty op een roze burger bun met lolo biondo, vleestomaat, gepekelde rode ui, augurk, jalapeno, crispy uitjes, BBQ saus en sriracha-knoflook-mayo.

 

wheat. pray. love is een Amsterdams bedrijf dat als doel heeft de perfecte seitan te bereiden en te verspreiden. Seitan is een vleesopvolger gemaakt van tarwe, compleet vrij van dierlijke producten. Dierlijke producten leveren een enorme bijdrage aan de huidige klimaatproblematiek. Door minder dierlijke producten en meer plantaardig te eten, kunnen we de druk die we op onze planeet uitoefenen, verlichten. 

 

Wanneer tarwemeel gespoeld wordt, vloeit het zetmeel weg en blijven de gluten over. Gemixt met natte ingrediënten is gluten een plakkerige, kauwgom-achtige substantie. Wanneer je het op de juiste manier verwerkt, krijgt het een vleesachtig structuur en neutrale smaak. Perfect voor het veganizen van je favoriete gerechten.

 

wheat. pray. love is alleen op zondag aanwezig!

 

Deel dit item met je vrienden via