Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Ambacht in Beeld Festival - Save the date: 23 & 24 september 2023 - NDSM Loods Amsterdam-Noord

| Maak een boekje met berkenhouten kaft

Annelies Bernard en Peter de Vette - Zaterdag 24 september & Zondag 25 september
LOCATIE:
NDSM Loods
LENGTE:
2,5 uur
PRIJS:
€ 17,50
AANVANGSTIJD(EN):
 
Zaterdag 24 september
10:30
14:30
Zondag 25 september
10:30
14:30

 

Onder begeleiding van Peter de Vette en Annelies Bernard maak je in een dagdeel een eigen basisboekje met een berkenhouten kaft. Van verschillende papiersoorten maak je de katernen, naai je deze aan elkaar en bind je ze vervolgens in. Zo maak je een heel persoonlijk en uniek document! Je kunt er later, als je weer thuis bent, van alles aan toevoegen: teksten, foto’s, tekeningen, etc.

 

Minimumleeftijd 12 jaar.

 

Peter de Vette is zelfstandig grafisch vormgever/webdesigner/fotograaf/grafisch systeembeheerder voor diverse opdrachtgevers, waaronder gemeentelijke instellingen, bedrijven en particulieren. Zoals: Gemeente Haarlemmermeer, DSM, Erasmus Universiteit, Yamaha, Gemeente Weesp, Gemeente Waddinxveen, SWS Schiedam, MOOI, DigItUp en diverse culturele projecten. Hij is werkzaam bij het kunstenaarscollectief Utopia in Rotterdam.

 

Annelies Bernard (ontwerp, illustratie, schilderijen en fotografie)
Werkt in opdracht en zelfstandig in Hal 1 van CV Utopia te Rotterdam.
Projecten oa: De Koningin leert smakken- een prentenboek in samenwerking met Mieke van der Wenden en Peter de Vette, illustraties voor de Gemeente Haarlemmermeer, decors voor Bibliotheek Rotterdam. Informatie over autonoom werk vindt u op http://www.anneliesbernard.nl

Deel dit item met je vrienden via