Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Save the date!
Ambacht in Beeld Festival 21 & 22 september 2024
NDSM Loods, Amsterdam-Noord

| HMC: Maak een make-up tasje van leder

Hout- en Meubileringscollege - Zaterdag 24 september & Zondag 25 september
LOCATIE:
NDSM Loods
LENGTE:
1 uur
PRIJS:
€ 20
AANVANGSTIJD(EN):
 
Zaterdag 24 september
10:30
12:30
14:30
16:30
Zondag 25 september
10:30
12:30
14:30
16:30

Stap in de wereld van een student op het Hout- en Meubileringscollege (HMC). Op de opleiding Creatief Vakman leren de leerlingen de nieuwste technieken combineren met ambacht.

 

De lederen patroondelen voor het make-up tasje zijn op de lasermachine uitgesneden. Je kiest zelf welk leder en welke garenkleur je wil gebruiken. Tijdens de workshop maak je kennis met handstikken en leer je verschillende siersteken. Na de workshop ga je met een handgestikt make-up tasje naar huis.

 

Minimumleeftijd 8 jaar.

 

Het Hout- en Meubileringscollege is sinds 1929 een zelfstandige mbo vakschool. Wij zijn een relatief kleine school en dit zorgt voor een persoonlijk karakter en veilige sfeer. Wij leiden op voor beroepen in de richtingen interieur, meubel, techniek en design. Wij bieden onder andere opleidingen aan voor meubelmaker, interieuradviseur, creatief vakman, verkoper wonen, timmerman, meubelstoffeerder en pianotechnicus. Ook bieden we cursussen en opleidingen voor volwassenen aan.

 

.

Deel dit item met je vrienden via