Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Save the date!
Ambacht in Beeld Festival 21 & 22 september 2024
NDSM Loods, Amsterdam-Noord

| HMC: Maak een kruidenrekje

Hout- en Meubileringscollege ism Vliegende Meubelmakers - Zaterdag 24 september & Zondag 25 september
LOCATIE:
NDSM Loods
LENGTE:
1 uur
PRIJS:
€ 20
AANVANGSTIJD(EN):
 
Zaterdag 24 september
10:30
12:30
14:30
16:30
Zondag 25 september
10:30
12:30
14:30
16:30

Je leert in een uur tijd een kruidenrekje maken, waarbij je zelf mag bedenken welke vorm je de zijkant van jouw rekje wilt geven. Je gaat gegarandeerd met een product naar huis dat nog lang zal pronken in jouw keuken.

 

Minimumleeftijd 12 jaar.

 

Het HMC (Hout- en Meubileringscollege) is sinds 1929 een zelfstandige mbo vakschool. Wij zijn een relatief kleine school en dit zorgt voor een persoonlijk karakter en veilige sfeer. Wij leiden op voor beroepen in de richtingen interieur, meubel, techniek en design. Wij bieden onder andere opleidingen aan voor meubelmaker, interieuradviseur, creatief vakman, verkoper wonen, timmerman, meubelstoffeerder en pianotechnicus. Ook bieden we cursussen en opleidingen voor volwassenen aan.

 

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met de Vliegende Meubelmakers. Elke zomer vliegen de Vliegende Meubelmakers naar projecten in ontwikkelingslanden om daar met lokale jongeren meubels te maken. De opbrengst van deze meubelmakersworkshop wordt gebruikt om lokaal hout te kopen.

.

Deel dit item met je vrienden via