Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Save the date!
Ambacht in Beeld Opleidingsdagen 19 & 20 september 2024
Ambacht in Beeld Festival 21 & 22 september 2024
NDSM Loods, Amsterdam-Noord

| Dutch Vegan Bakery

Dutch Vegan Bakery -
LOCATIE:
NDSM Loods
LENGTE:
PRIJS:
DOORLOPEND

Dutch Vegan Bakery bakt vol passie en liefde ambachtelijke vegan brood & banketproducten. Wij hebben traditionele Nederlandse lekkernijen zoals een saucijzenbroodje en roomboter gevulde koek ‘geveganiseerd’ en bieden een alternatief aan dat minstens zo lekker is, in een bakkerswereld waar roomboter, ei en melk heilig is!

 

Het moment dat het meel uit de molens binnenkomt en wordt verwerkt, het deeg dat begint te leven met onze 20 jaar oude eigen desemcultuur en vervolgens ’s ochtends vroeg in de oven bakt en de hele straat heerlijk geurt. En als we dan ook nog een glimlach kunnen toveren op het gezicht van onze klanten bij elke hap, dat is pas genot voor de bakker! Met onze vegan transitie proberen we ook nog eens onze footprint te verkleinen. Broodbakken is ambacht en dat koop je bij de ambachtelijke bakker. We gebruiken geen onnodige e-nummers, toevoegingen en ander rotzooi in ons brood. Want brood is simpel, en dat proef je!

 

Bij onze stand op het festival vind je vegan brood en hartige en zoete lekkernijen.

 

Het Zaanse Bakkertje is een traditionele bakkerij in het pittoreske Zaandijk nabij de Zaanse Schans. Al 26 jaar lang bakken wij vol passie en met veel liefde ambachtelijk brood en banket. Begin 2016 is vanuit de vraag van een van onze klanten naar een vegan appeltaart onze dochteronderneming Dutch Vegan Bakery ontstaan. Vanaf dat moment hebben wij steeds meer traditionele bakkersproducten uit ons assortiment ‘geveganiseerd’. Hiermee zijn wij de eerste vegan bakery van Nederland!

 

Wat begon met drie vegan opties in onze ambachtelijke bakkerij is momenteel uitgegroeid naar meer dan 80 verschillende brood & banket producten en is ons assortiment voor 95% volledig plantaardig! Via onze webshop versturen we wekelijks door heel Nederland en België ons vegan brood & banket en zijn inmiddels ook in diverse horecazaken en groothandels te vinden.

 

Deel dit item met je vrienden via