Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Save the date!
Ambacht in Beeld Opleidingsdagen 19 & 20 september 2024
Ambacht in Beeld Festival 21 & 22 september 2024
NDSM Loods, Amsterdam-Noord

workshop | Leer een wiel spaken

ReCycle - Zaterdag 14 november & Zondag 15 november
LOCATIE:
ReCycle in De Hallen
LENGTE:
3 uur
PRIJS:
€ 75 inclusief wiel
AANVANGSTIJD(EN):
 
Zaterdag 14 november
11:00
Zondag 15 november
11:00

Kom bij ReCycle een wiel spaken en leer het spaakpatroon kennen. Ontdek hoe je met de juiste spaakspanning een slag uit je wiel kunt halen. Doe kennis op van maatvoering, werkvolgorde en gereedschap gebruik. Leer de basis of verbeter je richttechniek. En vertrek met een prachtig bewijs van ambacht dat jou nog ver zal brengen: je zelfgebouwde achterwiel!

 

De workshop is inclusief een hoge kwaliteit RVS achterwiel met terugtraprem. De maat zal het meest voorkomen in de gemiddelde stadsfiets.

 

Minimum leeftijd 16 jaar. Maximaal 6 deelnemers.

 

ReCycle is een fietswinkel en werkplaats waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de weg terugvinden naar werk. Begeleid door technische vakmensen maken zij het stap voor stap tot fietsenmaker. ReCycle legt zich op hun locatie in De Hallen toe op fietsreparatie, fietsverkoop, accessoire-verkoop en de restauratie van klassieke (oude) fietsen. Hiernaast beheert ReCycle de fietsenstalling in de Passage van De Hallen.

 

 

Deel dit item met je vrienden via