Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Save the date!
Ambacht in Beeld Festival 21 & 22 september 2024
NDSM Loods, Amsterdam-Noord

workshop | Kinderworkshop: maak een wandelstok

Hausgemacht mobiel ambachtsatelier - Zaterdag 14 november & Zondag 15 november
LOCATIE:
LENGTE:
1 uur
PRIJS:
€ 12,00
AANVANGSTIJD(EN):
 
Zaterdag 14 november
12:00
14:30
17:00
Zondag 15 november
12:00
14:30
17:00

Wandelstok snijden

 

Met een zakmes maken we van een ruwe tak een prachtige wandelstok. Ben je best wel handig met je mes kan je misschien ook gaan kerven en tekeningen maken in je stok.

 

Als je helemaal tevreden bent van je werk boor je er een gaatje in en gaan we een mooi kleurrijk touw slaan om aan je wandelstok te bevestigen.

 

Minimum leeftijd 5 jaar.

 

Hausgemacht is een mobiele vrijplaats voor handwerk, ambacht en creatief spel in België. We willen mensen van elke mogelijke pluimage ‘uit het hoofd, in de handen’ krijgen. Omdat we meer dan ooit nood hebben om terug verbinding te vinden met onszelf, natuurlijke materialen en elkaar.

 

We werken zo veel als mogelijk met reststromen, omdat die er zijn en omdat moeder aarde al genoeg te slikken krijgt. We geloven dat het maken  van unieke en duurzame spullen met onze handen kan bijdragen aan een betere wereld en blijere mensen.

 

Volwassenen kunnen in het atelier aan de slag met verschillende ambachtstechnieken zoals houtsnijden, glaswerk, textielbewerking en druktechnieken.

 

Voor kinderen is er een aanbod basis spelmateriaal van natuurlijke en gerecycleerde materialen. Kinderen worden zo geprikkeld tot creatief spel waarbij ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten. In creatieve ateliers maken ze al spelend kennis met upcycling en natuurlijke materialen. Ze vertrekken telkens vanuit handwerk en ambachtstechnieken.

 

 

Deel dit item met je vrienden via