Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Ambacht in Beeld Filmfestival Rotterdam 7 t/m 9 december 2020

workshop | De basisbeginselen van het Letterschilderen/Signpainten.

Amsterdam Signpainters - Zaterdag 23 september & Zondag 24 september
LOCATIE:
De Passage
LENGTE:
1 uur en 20 minuten
PRIJS:
€ 17,50
AANVANGSTIJD(EN):
 
Zaterdag 23 september
11:00
12:30
14:30
16:00
Zondag 24 september
11:00
12:30
14:30
16:00
KOOP HIER JE TICKETS

Onder begeleiding van Amsterdam Signpainters oefen je in deze workshop de basis van het Letterschilderen met verf en penselen.

 

AmsterdamSignpainters, officieel opgericht in 2016, is een groep mensen met verschillende achtergronden als o.a. grafisch ontwerp, industrieel ontwerp en illustratie, met een gemeenschappelijke voorliefde voor het ambacht letterschilderen die zo sterk is dat ze hun dagelijkse baan hebben opgezegd om dit als groep samen uit te kunnen oefenen.

 

Naast het schilderen van letters op velerlei manieren, organiseren en hosten AmsterdamSignpainters ook workshops om het ambacht zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen. Via de website – amsterdamsignpainters.nl – is te zien welke workshops er wanneer te volgen zijn.

 

Door hun verschillende achtergronden en kennis van verscheidene technieken, kunnen ze ontwerpen, adviseren en uitvoeren wat er nodig is voor een mooi en vooral functioneel eindresultaat wat goed communiceert. Als groep kunnen ze dan ook grotere klussen makkelijk aan of verspreiden ze zich indien nodig gemakkelijk over verschillende kleinere opdrachten.

 

 

Deel dit item met je vrienden via