Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Save the date!
Ambacht in Beeld Festival 21 & 22 september 2024
NDSM Loods, Amsterdam-Noord

demonstratie | Meet en greet jonge creatieven!

Local Goods Store - Zaterdag 24 september & Zondag 25 september
Locatie:
Local Goods Store
Lengte:
Prijs:
Gratis
Doorlopend

De retail scene is in beweging. Steeds meer jonge creatieven en ontwerpers maken en presenteren hun eigen merken. Alles in de Local Goods Store vertelt het verhaal van zo’n lokale en onafhankelijke maker. De winkel is een platform voor creatieve denkers, ambachtelijke vakmensen, culturele fijnproevers en liefhebbers.

 

De Local Goods Store is voortgekomen uit het succes van de Local Goods Weekend Market die twee weekenden per maand plaatsvindt in de passage voor de winkel. Op de markt kun je nog steeds terecht voor de beste vintage vondsten, de lekkerste en mooiste lokale producten, ambachtelijk gemaakte meubelstukken en nog veel meer.

De Local Goods Store en Market zijn initiatieven van Stichting Pakhuis de Zwijger.

 

De Local Goods Store huist ook een aantal studio’s/ateliers. Hier wordt er gemaakt en verkocht door de creatieven zelf:

 

UNCOVER LAB – ‘S WERELDS EERSTE TATTOO SHOP VOOR SPULLEN

Bij Uncover Lab tillen we personaliseren naar een heel nieuw niveau door allerlei spullen te bewerken met behulp van onze lasersnijders. Net als bij een tattoo shop, ben je vrij om je eigen ontwerp mee te nemen, of iets te ontwerpen samen met onze Creative Operators. Hetzelfde geldt voor het object: breng het mee of kies wat moois uit in de winkel.

 

DOWNTOWN DRESS UP – HANDGEMAAKTE & EIGENZINNIGE MODE , ACCESSOIRES EN TASSEN

Een winkel en atelier, waar de bezoeker wordt meegenomen in de wereld van Daniela Larue en Sanne Gils. Je kunt in Downtown Dress Up geheel, van top tot teen gekleed worden in handgemaakte spullen en eigenzinnige ontwerpen. Een plek waar je alle ontwerpen kunt voelen, passen en kopen, waar persoonlijke aandacht en adviies voorop staat. In deze tijd waar alles snel en via het internet gaat, wil deze boutique aandacht geven aan het individu en de tijd nemen voor de klant. De ontwerpen worden met zorg, met de hand en met oog op kwaliteit vervaadigd in kleine oplagen, waardoor je je kunt onderschieden en uniek kunt zijn.

Deel dit item met je vrienden via