Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Save the date!
Ambacht in Beeld Opleidingsdagen 19 & 20 september 2024
Ambacht in Beeld Festival 21 & 22 september 2024
NDSM Loods, Amsterdam-Noord

masterclasses | Maak je eigen portfoliodoos

Studio Kadra | Annelies Grimbergen - Zaterdag 24 september
Locatie:
Lengte:
4,5 uur (inclusief droogpauze)
Prijs:
€ 65 (incl. lunch)
Aanvangstijd(en):
 
Zaterdag 24 september
11:30
KOOP HIER JE TICKETS

Annelies Grimbergen, al meer dan 30 jaar eigenaar van Studio Kadra, geeft tijdens het Ambacht in Beeld Festival een masterclass in het maken van een A4 portfoliodoos.

 

Annelies Grimbergen is een ware meester in het maken van dozen en boekbinden. Door haar jarenlange ervaring heeft ze haar technieken verfijnd en behoort ze tot de top van haar vakgebied. Studio Kadra heeft als opdrachtgevers bekende kunstenaars als Erwin Olaf, Rineke Dijkstra, Eric van Lieshout en Eric Claus, de maker van o.a. De Louis d’Or en de Theo d’Or.

 

Tijdens de masterclass wordt de techniek, het opbouwen en bekleden van een portfoliodoos, oftewel een overslagdoos, aangeleerd. Je gaat een A4 portfoliodoos maken van 2,5 cm diep. Om er een eigen toets aan te geven, dien je eigen linnen en papier mee te nemen. Hiervoor ontvang je na aanmelding van de masterclass nog nadere instructies. De masterclass is voor mensen die gewend zijn om met boekbinderslinnen en lijm om te gaan.

 

 

Deel dit item met je vrienden via