Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Ambacht in Beeld Opleidingsdagen 21 & 22 september
Ambacht in Beeld Festival 23 & 24 september - NDSM Loods, Amsterdam-Noord

workshop | Leer graffiti spuiten van echte schrijvers

Peter Meijn - Zaterdag 24 september & Zondag 25 september
Locatie:
Plein Tollensstraat
Lengte:
Prijs:
€ 7,50
Aanvangstijd(en):
 
Zaterdag 24 september
11:00
14:00
17:00
Zondag 25 september
11:00
14:00
17:00
KOOP HIER JE TICKETS

Graffiti, voor de één een gruwel en voor de ander een kunstvorm. Zeker is dat als je een echt mooie piece wilt maken, je heel wat jaren moet oefenen, voordat je je de skills eigen hebt gemaakt.

 

Tijdens het festival kun je van echt goede schrijvers leren hoe je zelf een spuitbus ter hand neemt en een eigen creatie kunt maken.

Je kunt dit na afloop van de workshop mee naar huis nemen en als kunstwerk aan je muur hangen.

 

De workshop wordt geleid door Peter Meijn (CHUCK), die begin jaren ’90 het graffiti virus kreeg en nu al tien jaar zijn eigen bedrijf heeft in muurschilderingen. Hij is enkele jaren geleden in Krommenie de LOADS gestart, een overdekt graffiti walhalla waar schrijvers uit binnen- en buitenland kleurrijke pieces maken. Emil (DEM) die sinds ’85 graffiti schrijft en Denise (QUEEN) die sinds kort actief is met de spuitbus, komen ook beide dagen om de workshops te begeleiden en zelf een demonstratie te geven, door een grote 3D piece te maken. Op zondag is tevens Bas van Kilsdonk (CHOKE) aanwezig, die sinds 1987 met passie graffiti schrijft. Bas heeft recentelijk het initiatief genomen om de eerste officiële graffitimuur in Beverwijk te bewerkstelligen.

Deel dit item met je vrienden via