Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Save the date!
Ambacht in Beeld Festival 21 & 22 september 2024
NDSM Loods, Amsterdam-Noord

film | Ants on a Shrimp

Zondag 25 september 20:30 uur - Zondag 25 september
Locatie:
Filmhallen Zaal 2
Lengte:
2 uur
Prijs:
€ 10
Aanvangstijd(en):
 
Zondag 25 september
20:30
KOOP HIER JE TICKETS

Ants on a Shrimp, Japan, 2016, Maurice Dekkers, 88’, Nederlands ondertiteld

 

Japan – januari 2015: één van de beste restaurants ter wereld, het in Kopenhagen gevestigde NOMA met zijn beroemde en charismatische chef-kok René Redzepi, verhuist voor de periode van vijf weken naar Tokio voor een uniek culinair experiment. NOMA staat bekend om zijn dogmatische aanpak van koken met natuurlijke ingrediënten uit de omgeving van het restaurant. Is Redzepi in staat om binnen een korte periode met voor hem nog onbekende Japanse ingrediënten een 14-gangen menu te creëren dat ‘World’s Best Restaurant’-waardig is?

 

Ants on a Shrimp is een unieke en spannende fooddocumentaire over één van de, volgens Time Magazine, meest invloedrijke mensen ter wereld die samen met zijn team het grootste culinaire experiment uit zijn leven aangaat.

 

Speciaal ter ere van het Ambacht in Beeld Festival is er na de vertoning een Q&A met cameraman Hans Bouma.

 

Cineville pashouders kunnen op vertoon van hun pas tijdens het festival een ticket afhalen bij de festivalkassa. Op basis van beschikbaarheid.

Deel dit item met je vrienden via