Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Ambacht in Beeld Opleidingsdagen 21 & 22 september
Ambacht in Beeld Festival 23 & 24 september - NDSM Loods, Amsterdam-Noord

Rondleiding Grand & Johnson

“Wij hebben ambacht opnieuw uitgevonden” – Grand & Johnson

 

Kom tijdens het Ambacht in Beeld Festival vooral langs en laat je meeslepen door mooie verhalen achter onze ambachtelijke producten. Op zaterdag of zondag nodigen we je uit voor een inspirerende rondleiding langs ambachtelijke producten.

 

Grand & Johnson –gevormd door het duo Jeroom Jansen en Bertel Grote- is een ontwerpstudio en winkel. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van zowel bijzondere binnenhuisarchitectuur als productontwerpen en worden bijgestaan door een team van jonge en gedreven medewerkers. Ambacht is één van onze pijlers.

 

Elk ontwerp of opdracht start met dezelfde visie: het creëren van een perfect design, vrij van franje, met natuurlijke materialen zoals hout, steen of wol als uitgangspunt. Het begint altijd bij ambacht. Een interieur ontwerpen vraagt om maatwerk, toewijding en kennis van zaken. Vandaar dat wij altijd met specialisten werken die weten wat materialen vragen en kunnen. Hun kennis gebruiken wij ook in onze productontwerpen zoals kasten, deuren, vloeren of baden.

 

Onze visie komt perfect tot uiting in de Grand & Johnson Store; het visitekaartje van onze studio. De winkel is een verzameling van eigen productontwerpen, aangevuld met een collectie van zorgvuldig geselecteerde, unieke items, waaronder serviezen, plaids, messen en glaswerk. Want, onze missie is om altijd te inspireren, vervoeren, verrassen en uit te dagen.

 

Kom vooral langs en laat je meeslepen door mooie verhalen achter onze ambachtelijke producten.

 

Onze openingstijden tijdens het Ambacht in Beeld Festival:

Vrijdag 25 september – 11.00 – 22.00 uur

Zaterdag 26 september – 10.00 – 17.00 uur

Zondag 27 september – 10.00 – 17.00 uur

 

Wees welkom!