Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Save the date!
Ambacht in Beeld Festival 21 & 22 september 2024
NDSM Loods, Amsterdam-Noord

Maak je eigen CocoMat hoofdkussen

DIY: MAKE YOUR OWN ALL NATURAL COCO-MAT PILLOW WORKSHOP

 

Stroop je mouwen op en maak je eigen hoofdkussen gevuld met natuurlijke rubbervlokken, lavendel (werkt ontspannend), zeegras (bevat jodium voor een helende werking) en eucalyptus (voor een betere ademhaling)!

 

Het organic katoenen Sithon I kussen met nekrol en verschillende compartimenten, dat je zelf helemaal gaat customizen, geeft optimale ondersteuning aan je hoofd en nek en neem je na afloop natuurlijk mee naar huis voor een perfecte ‘natuurlijke’ nacht.

 

Leer meer over COCO-MATs ‘#Pillowsophy’ en de eigenschappen van de natuurlijke materialen die COCO-MAT in haar met de handgemaakte producten verwerkt.

 

*Voor elk hoofdkussen dat wij verkopen doneren we een speciaal Heart Pillow, een hartvormig kussen voor vrouwen die deze gebruiken na een borstkankeroperatie (mamma-poli OLVG ziekenhuis en St. Erasmus ziekenhuis).

 

We work with our hands and hearts. So you will sleep perfectly.

Sleep on Nature.

 

Speciale Ambacht in Beeld prijs € 25,- (normaal € 55,-)

 

OVER COCO-MAT

COCO-MAT is een duurzaam lifestyle merk gespecialiseerd in woon- en slaapproducten. COCO-MAT is vastbesloten de beste bedden ter wereld te vervaardigen op een zo duurzaam mogelijke en op de beste manier voor de wereld. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen uit duurzame bronnen; zoals kokosvezels, natuurlijk rubber, wol, katoen, zeegras, paardenhaar, zijde, linnen, hout en ganzendons. COCO-MAT is een erkend marktleider op het gebied van duurzaamheid en heeft in meer dan veertien verschillende landen winkels en levert haar producten aan consumenten en hotels wereldwijd. COCO-MAT heeft winkels in de Benelux in Arnhem, Rotterdam, Antwerpen en Amsterdam.