Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Save the date!
Ambacht in Beeld Festival 21 & 22 september 2024
NDSM Loods, Amsterdam-Noord

Gin&Tonic

Gin&Tonic – wie kent ze niet. Een inmiddels heel populair en beproefd duo. Maar welke gin moet je nou mengen met welke tonic? En waar bestaat gin eigenlijk uit? Bij de Gin&Tonic workshop van de GT Bar in de Foodhallen kan je zelf aan de slag om met verschillenden Nederlandse gins en een aantal verschillende tonics te mixen en te mengen. Onder leiding van barmeesters Dolek, Theo & Ibi leer je alles waar je eigenlijk al die tijd benieuwd naar was.

 

Het gaat bij deze workshop om de smaaksensatie van de Nederlandse gins die de laatste jaren ontwikkeld zijn. Er is Bobby’s, Vording’s, V2C Orange en Loopuyt. We maken hier een mooie selectie van en iedereen krijgt 4(!) soorten Gin&Tonic te proeven en te mixen. Met de garnering die we beschikbaar hebben kan je proeven wat dat betekent voor de smaak van de Gin&Tonic: welke versterkt de smaak en welke neutraliseert de smaak.

 

Koop snel alvast je kaartjes voor deze geweldige workshop! Want we hebben slechts 20 plaatsen.

Verzamelen om 16:30 uur bij de GT Bar in de Foodhallen.