Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Save the date!
Ambacht in Beeld Festival 21 & 22 september 2024
NDSM Loods, Amsterdam-Noord

| Arts & Crafts

Rotterdam Academy -

Arts & Crafts is een 2-jarige hbo-opleiding waarbij creativiteit, de ontwikkeling van een eigen signatuur en een ondernemende houding centraal staan.

 

Wil je doorstuderen na een beroepsopleiding op het gebied van ambacht, media of mode? Bij de tweejarige Associate degree-opleiding Arts & Crafts word je opgeleid tot vormgever in één van de volgende studierichtingen: Mode, Product & Meubel, Interieur, Packaging & Branding, Sieraad of Lifestyle.

 

Bij Arts & Crafts kun je jouw conceptuele maak- en ontwerpvaardigheden verdiepen en uitbreiden. Het zelfstandig ontwikkelen van concepten en een eigen handschrift, keuze voor techniek en materiaal en een maatschappijgerichte denkwijze staan hierbij centraal.

De Associate degree Arts & Crafts maakt deel uit van Rotterdam Academy en heeft als standplaats de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.

 

Bij de stand van Arts & Crafts kun je kennismaken met studenten en hun werk en in gesprek gaan over de mogelijkheden die er zijn om na een creatieve beroepsopleiding door te studeren op hbo-niveau.

 

Deel dit via