Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Save the date!
Ambacht in Beeld Festival 21 & 22 september 2024
NDSM Loods, Amsterdam-Noord

| 3D tekenen, 3D scannen, drone inspectie

Vereniging van Architecten Werkzaam in de Restauratie -
DOORLOPEND

Wij willen de scholieren laten zijn wat wij als Restauratiearchitect allemaal doen, en dat dit iets anders is dan het standaard beeld van een archictect.

 

Bij onze stand kun je 3D tekenen, 3D scannen, Materiaalproefjes doen en zelf een inspectie met een kleine drone doen (onder begeleiding).

 

De Vereniging van Architecten Werkzaam in de Restauratie (VAWR) is een actieve branchevereniging van gecertificeerde, erkende restauratie-architectenbureaus. Het werken aan cultureel erfgoed vraagt om gedegen expertise en kwaliteit. De vereniging zet zich in voor hoogwaardige restauratie en transformatie van monumenten in ons land.

 

Wij werken als restauratie-architecten aan de toekomst van erfgoed. Enerzijds door te zorgen voor een verantwoord herstel van het monument en anderzijds door te ontwerpen aan nieuwe wensen van de opdrachtgever. Van middeleeuwse tot na-oorlogse monumenten en van kleine woonhuizen tot grote kathedralen. Ieder monument vertelt een verhaal. Door ons werk komt dit weer optimaal en duurzaam tot zijn recht.

 

Deel dit via