Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Save the date!
Ambacht in Beeld Festival 21 & 22 september 2024
NDSM Loods, Amsterdam-Noord

| Creëer je eigen theemelange

Theesommelier Benita Roetman - Thee & Kaart - Zaterdag 21 september & Zondag 22 september
Lengte:
1,5 uur
Prijs:
€ 17,50
Minimumleeftijd:
10 jaar
Voertaal:
Nederlands
AANVANGSTIJD(EN):
 
Zaterdag 21 september
10:30
13:00
15:00
16:30
Zondag 22 september
10:30
13:00
15:00
16:30

Creëer je eigen unieke kruidenmelange! Onder leiding van theesommelier Benita Roetman van Thee & Kaart, ga je op een reis door geuren en smaken om jouw persoonlijke theeblend te ontwikkelen. Laat je leiden door je reukzin en stel een thee samen die perfect bij jou past. Laat je verrassen en inspireren tijdens deze unieke workshop! En na afloop van de workshop kun je thuis nog nagenieten van jouw persoonlijke thee.

 

Tijdens deze boeiende kruidenworkshop ontdek je de kunst van het zetten van het perfecte kopje kruidenthee. Stap voor stap leer je hoe je een uitgebalanceerde kruidenmelange samenstelt, en dit keer gebruiken we alleen onze reukzin om de kruiden te selecteren. Door het denken even uit te schakelen en onze intuïtie te volgen, zul je merken dat je verrassende keuzes maakt die je misschien niet had verwacht. Het spannende is dat je niet weet aan welke kruiden je gaat ruiken, waardoor je de kruiden puur op geur zult selecteren zonder vooraf te weten wat je ruikt. Dit zorgt voor een unieke en verrassende ervaring.

 

Eén ding is zeker: aan het einde van de workshop ga je naar huis met jouw eigen unieke, persoonlijke kruidenmelange waarvan je zelf de samenstelling hebt bepaald. Zodat je thuis nog kan nagenieten van deze bijzondere workshop.

 

 

 

Thee & Kaart

Thee & Kaart

Deel dit via