Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Save the date!
Ambacht in Beeld Festival 21 & 22 september 2024
NDSM Loods, Amsterdam-Noord

| Maak een houten fotolijst

Hout- en Meubileringscollege - Zaterdag 23 september & Zondag 24 september
Lengte:
1,5 uur
Prijs:
€ 20
Minimumleeftijd:
14 jaar
AANVANGSTIJD(EN):
 
Zaterdag 23 september
11:00
13:00
14:30
16:30
Zondag 24 september
11:00
13:00
14:30
16:30

Tijdens deze workshop ga je een eigen houten fotolijst maken. Het begint met een keuze te maken uit 3 verschillende houtsoorten. Vervolgens gaan we op traditionele wijze een lijst maken met behulp van verschillende machines en gereedschappen. Je leert werken met de verstek-stans, lintzaag en zwaluwstaart freesmachine. Vervolgens maken we een polaroidfoto die meteen geplaatst kan worden. Thuis kun je deze omwisselen voor een eigen gekozen foto!

 

Studenten van het Hout-en Meubileringscollege gaan jullie met veel enthousiasme begeleiden tijdens deze workshop. Zij doen veelal een opleiding in de richting van houtbewerking.

 

Het HMC (Hout- en Meubileringscollege) is sinds 1929 een zelfstandige mbo-vakschool. Wij zijn een relatief kleine school en dit zorgt voor een persoonlijk karakter en veilige sfeer. Wij leiden op voor beroepen in de richtingen interieur, meubel, techniek en design. Wij bieden onder andere opleidingen aan voor meubelmaker, interieuradviseur, creatief vakman, verkoper wonen, timmerman, meubelstoffeerder en pianotechnicus. Ook bieden we cursussen en opleidingen voor volwassenen aan.

 

Deel dit via