Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Save the date!
Ambacht in Beeld Festival 21 & 22 september 2024
NDSM Loods, Amsterdam-Noord

| Blokdruk met natuurlijke inkt

Roua ALHalabi - Zondag 24 september
Lengte:
1,5 uur
Prijs:
€ 17,50
Minimumleeftijd:
14 jaar
AANVANGSTIJD(EN):
 
Zondag 24 september
16:00

Duik in de wereld van blokdrukken en natuurlijke inkt. Leer over de magische eigenschappen van verschillende planten en kruiden, hoe je ze kunt verzamelen en je eigen natuurlijke inkt kunt maken. Van groenten en fruit tot stenen en bloemen, we zullen de diverse bronnen van kleur in september verkennen. We gaan de woodblock print techniek gebruiken, het is ontworpen en gemaakt door Roua met verschillende vormen en maten. Door ermee te spelen, ontwerp je een mooi patroon op je stof. Laat je inspireren door de schoonheid van de natuur!

 

Neem graag zelf een wit kledingstuk of witte katoenen tas mee.

 

Roua Alhalabi, een Syrische specialist in natuurlijke kleurstoffen, heeft de magie van natuurlijke kleuren geërfd van haar grootmoeder in haar geboortestad. Met een schat aan kennis en expertise heeft ze recepten en technieken ontwikkeld voor verschillende vezels en materialen. Door haar workshops voor kinderen en volwassenen deelt Roua haar passie voor de natuur en de vreugde van het werken met de handen.

 

Deel dit via