Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Save the date!
Ambacht in Beeld Festival 21 & 22 september 2024
NDSM Loods, Amsterdam-Noord

| Baptist

Baptist Arnhem -
Lengte:
15 minuten
Prijs:
gratis
Minimumleeftijd:
8 jaar
DOORLOPEND

Baptist Arnhem biedt al bijna 40 jaar kwalitatief hoogwaardige gereedschappen en machines voor de houtbewerker in Nederland en België. Het assortiment is onder andere gericht op de meubelmaker, houtsnijder, houtdraaier, klusser en voor scholen. Een selectie hiervan is tijdens het festival te zien én te koop.

 

Baptist Arnhem heeft ook een eigen cursuswerkplaats, waar cursuscentra uit het hele land worden uitgenodigd om introductielessen te geven in verschillende houtbewerkingstechnieken, zoals kumiko, figuurzagen, houtsnijden, meubelmaken en pyrografie.

 

Tijdens het Ambacht in Beeld Festival geeft Baptist zélf kleine workshops! In zo’n 15 minuten ga je langs diverse houtbewerkingstechnieken zoals meten en aftekenen, zagen, schuren en pyrografie. Je maakt hiermee je eigen houten gadget! Een leuke kennismaking met houtbewerking. Deze workshop is vooral voor kinderen. Ouders kunnen uiteraard meehelpen! De workshops lopen de hele dag door.

 

De medewerkers van Baptist staan voor je klaar om uitleg over de gereedschappen en de verschillende technieken te geven. Er is ondersteuning bij alle vier de technieken.

 

Deel dit via