Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Save the date!
Ambacht in Beeld Festival 21 & 22 september 2024
NDSM Loods, Amsterdam-Noord

Posterwedstrijd

 

Ga jij de uitdaging aan?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jij de festivalposter voor het Ambacht in Beeld Festival 2023? Laat je inspireren door ambacht en ontwerp de welbekende hand op de nieuwe festivalposter. Van 1 mei 2023 t/m 1 juli 2023 kun je deelnemen door een ontwerp in te sturen via wedstrijd@ambachtinbeeldfestival.nl.

 

Uit alle inzendingen worden 3 winnaars gekozen. De winnaars worden op 3 juli 2023 online bekendgemaakt en ontvangen hiervan persoonlijk bericht.

 

  • Het winnend ontwerp krijgt de hoofdprijs van €1000 en dit ontwerp wordt gebruikt voor de postercampagne door heel Nederland. Gewonnen door Jalinka Gressmannn.
  • De 2e prijs is een tegoedbon ter waarde van €100 voor workshops of masterclasses tijdens het Ambacht in Beeld Festival 2023. Gewonnen door Charlotte Helmer en Rianne van Duin.
  • De 3e prijs is een tegoedbon ter waarde van €50 voor workshops of masterclasses tijdens het Ambacht in Beeld Festival 2023. Gewonnen door Maricke Nieuwdorp.

 

De winnaar geeft bij deelname aan de posterwedstrijd Stichting Ambacht in Beeld toestemming het ontwerp te gebruiken voor de postercampagne 2023.

 

  • Inzendingen worden door de deelnemer als digitale afbeelding aangeleverd volgens de volgende specificaties: 300 dpi, tussen 3000 x 3000 en 5500 x 5500 pixels.
  • Inzendingen worden door de deelnemer als digitale afbeelding(en) aangeleverd volgens de specificaties.
  • De deelnemer dient zelf de maker van het ontwerp te zijn. Hij of zij staat ervoor in dat het werk origineel is.
  • Plagiaat en ander misbruik zijn niet toegestaan.

 

Hier kun je de poster van 2022 downloaden. De hand kan door jou vrij worden ingevuld. We ontvangen graag een schriftelijke toelichting op het maakproces en de inspiratie die jij uit ambacht hebt gehaald. Bij inzending ga je akkoord met bovenstaande spelregels.