Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
Ambacht in Beeld Festival - 24 & 25 september 2022 - NDSM Loods Amsterdam-Noord

Vacature social media medewerker

3 mei 2022

Vacature!

 

Social media medewerker (v/m/x)

 

Gezocht: Ervaren social media medewerker voor het Ambacht in Beeld Festival.

 

Bezit jij uitstekende communicatieve vaardigheden en heb je een passie voor social media? Wil je werken in een inspirerend team en zorgen dat het Ambacht in Beeld Festival wederom een groot landelijk succes wordt? Dan ben jij degene naar wie we op zoek zijn.

 

Het Ambacht in Beeld Festival is een jaarlijks, groots, internationaal evenement, gericht op ambachtelijk meesterschap. Ambachtslieden uit binnen- en buitenland delen hun kennis tijdens workshops, masterclasses en demonstraties, voor een publiek van alle leeftijden.

 

In 2022 vindt het festival plaats op 24 en 25 september, dit jaar voor het eerst in de NDSM Loods in Amsterdam-Noord.

 

We zijn op zoek naar een vrolijke, enthousiaste social media medewerker. Je werkt samen met de manager pr & communicatie en het pr-bureau. De werkzaamheden starten in juni (1 dag per week) en dit bouwt gestaag op naarmate het festivalweekend dichterbij komt.

 

Functieprofiel

Vereiste ervaring

 

Wij bieden

 

Als je je wilt inspannen het festival een succes te maken en je kunt vinden in het profiel, stuur dan je motivatie en CV uiterlijk op 20 mei 2022 naar info@ambachtinbeeldfestival.nl , t.a.v. Wendy van Wilgenburg (directeur)

 

www.ambachtinbeeldfestival.nl