Ambacht In Beeld Festival plaatst cookies (lees meer) uitsluitend om de site beter te laten functioneren en bezoek te monitoren.   
23 & 24 SEPTEMBER 2017 - DE HALLEN AMSTERDAM

Samenwerking met The Refugee Company

We hebben The Refugee Company uitgenodigd om tijdens het Ambacht in Beeld Festival twee workshops te presenteren. Gevluchte ambachtslieden delen hun vaardigheden: Voor kinderen verzorgt Ibrahim uit Sudan een workshop waarin je zelf een bootje kunt bouwen en drie kleermakers uit Syrië verzorgen een workshop waarin je zelf een canvas tas leert maken.

WELKOM OP HET AMBACHT IN BEELD FESTIVAL!

De Hallen
Hannie Dankbaarpassage
Amsterdam

 

Openingstijden:

-Vrijdag 22 september 2017:

Feestelijke openingsavond 21:00-23:00 uur

 

-Zaterdag en Zondag 23 en 24 september:

Workshops, masterclasses, demonstraties & performances 11:00-18:00 uur.

 

Toegang tot het festival is gratis. Tickets voor alle workshops en masterclasses kunnen via de programmapagina of tijdens het festival aan de festivalkassa gekocht worden.

 

De kassa is geopend op zaterdag en zondag tussen 11:00 uur en 18:00 uur.

Bespaar tijd en geld en koop tickets online!

Masterclass mixologist Ektoras Binikos

Meester mixologist Ektoras Binikos komt over uit New York om in samenwerking met de Kanarie Club in de Hallen een mixology masterclass te geven. Twaalf deelnemers krijgen de kans om de fijne kneepjes van het cocktail mixen te leren van de meester zelf.

 

Ambacht in Beeld Filmfestival maart 2018

Tijdens het live evenement in september worden dit jaar geen films en lezingen geprogrammeerd. We organiseren een speciaal Ambacht in Beeld Filmfestival in maart 2018 en programmeren lezingen gedurende het jaar. Op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Craft in Focus New York video

Benieuwd hoe het eerste Craft in Focus Festival in New York was? Bekijk hier de aftermovie!

Verdiepend Symposium 12 september

Op dinsdagavond 12 september organiseerden we in Pakhuis de Zwijger het symposium ‘Meesterschap binnen de ambachten.’ Met internationale gastsprekers en een boeiende discussie – met vele ambachtslieden in de zaal – was het een waardevolle aftrap voor het vijfde Ambacht in Beeld Festival.

 

Vrijwilligers welkom!

We zijn als festival heel blij met vrijwilligers!

Je kunt je voor editie 2017 nog aanmelden via

deze pagina.

Van harte welkom!

 

Ambacht in Beeld Festivalfilm 2016

NIEUWS | Ambacht in Beeld goes New York

Op 10 september tekende festivaldirecteur Wendy van Wilgenburg in Brooklyn, New York een partnership agreement met venue partner Industry City en mediapartner Popular Mechanics. Het eerste Craft in Focus Festival heeft van 2 t/m 4 juni 2017 plaats.